FRISS HÍREK

9 éves a Győri Buszok Katalógusa! Nyereményjáték!

megjelent: 2017.03.02.

frissítve: 2017.03.04.

 

2008. március 4-én, egészen pontosan kilenc éve ilyenkor indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu-n jelenleg 38 videó és 8 300 fotó található. Az elmúlt kilenc év alatt 230 000 látogatást számlált a weboldal számlálója. A gyoribuszok.hu videóit ez időszak alatt közel 180 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók hozzávetőlegesen 260 000 percnyi buszos videót néztek. Az elmúlt évben is több tucatszor frissült az oldal képekkel, videókkal és friss információkkal egyaránt, indulása óta összesen 312 alkalommal. A honlap mérete tizenkét gigabájt, amelyből több mint tíz gigabájtot a képgalériák foglalnak el; ezek 39 800 fájlból vannak összeillesztve. Az összes nyersanyag (képek+videók) mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein és szerverein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már több mint 2 400 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. Az immáron mintegy 800 bejegyzést/posztot számláló facebook oldal egyfajta kiegészítése a honlapnak, tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes hírek és képek is megjelennek ott, amik a honlapra csak késve, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.

 

A gyoribuszok.hu látogatói az elmúlt évben is olvashattak, képeket és videókat láthattak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, az ÉNYKK Zrt. Győr-Moson-Sopron megyei tevékenységéről, autóbuszairól, továbbá a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, tesztbuszokról, balesetekről, beszerzésekről, selejtezésekről, terelésekről, különjáratokról, éjszakai járatokról, buszfesztiválokról.

 

A növekvő tendenciát folytatva a következő időszakban is sok-sok minőségi képpel, videóval, naprakész és friss információval fog frissülni a Győri Buszok Katalógusa! 

 

A Győri Buszok Katalógusa 9. születésnapja alkalmából egy nyereményjáték keretében egy buszos ajándékcsomagot nyerhettek, ha helyesen válaszoltok néhány kérdésre! NYEREMÉNYJÁTÉK ITT!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK EREDMÉNYHIRDETÉS

A Győri Buszok Katalógusa 9. születésnapja alkalmából rendezett nyereményjáték nyertese Kocsis Péter! Gratulálunk!

 

Köszönjük a játékot mindenkinek! Továbbra is látogassátok az immáron 10. működési évébe lépett gyoribuszok.hu-t, ahol a jövőben is sok-sok fotó, videó, naprakész információ és érdekesség vár titeket a megszokott minőségben!

 

-