FRISS HÍREK

8 éves a Győri Buszok Katalógusa!

megjelent: 2016.03.04.

 

2008. március 4-én, nyolc éve pontosan ezen a napon indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu jelenleg 34 videóval és közel 6400 fotóval rendelkezik. Az elmúlt nyolc év alatt 180 000 látogatást számlált a weboldal számlálója. A gyoribuszok.hu videóit az elmúlt nyolc évben közel 130 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók körülbelül 170 000 percnyi buszos videót néztek. Az elmúlt évben is több tucatszor frissült az oldal képekkel, videókkal és friss információkkal egyaránt, a honlap indulása óta összesen 244 alkalommal. A honlap mérete közel hat gigabájt, amelyből több mint öt gigabájtot a képgalériák foglalnak el; ezek 29 600 fájlból vannak összeillesztve. A képek nyersanyag mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már 1800 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. A facebook oldal egyfajta kiegészítése a honlapnak, tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes hírek és képek is megjelennek ott, amik a honlapra csak késve, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.

A gyoribuszok.hu látogatói az elmúlt évben is olvashattak, képeket és videókat láthattak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, autóbusztesztekről, a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, balesetekről, beszerzésekről, selejtezésekről, terelésekről, különjáratokról, autómentes napról, éjszakai járatokról, buszfesztiválról.

 

A növekvő tendenciát folytatva a következő időszakban is sok-sok minőségi képpel, videóval és újdonsággal fog frissülni a Győri Buszok Katalógusa!

A gyoribuszok.hu 8. születésnapjára készített kisfilm a VIDEÓK menüpont alatt és a YouTube-on érhető el!

-