FRISS HÍREK

6 éves a Győri Buszok Katalógusa!

megjelent: 2014.03.04.

 

2008 március 4-én, pontosan 6 éve indult a Győri Buszok Katalógusa honlap.

 

Az elmúlt hat év alatt 132.000 látogatást számlált a weboldal számlálója. A gyoribuszok.hu látogatottsági adatai 2013-ban az elmúlt évekhez képest a háromszorosára emelkedtek. A honlap jelenleg 31 videóval és közel 5000 képpel rendelkezik. 2013 március 4-e és 2014 március 4-e között 1700 fotóval bővült a weblap. A gyoribuszok.hu mérete 3,9 gigabájt, amelyből több mint három gigabájtot a képgalériák foglalnak el. Ezek közel 21.000 fájlból és 2900 fő- és almappából vannak összeillesztve.

 

A múlt évben több mint 30 alkalommal frissült az oldal képekkel, videókkal, és friss információkkal egyaránt. A gyoribuszok.hu videóit közel 75.000 alkalommal játszották/töltötték le, a látogatók körülbelül 28.000 percnyi buszos videót néztek.

 

A weboldal facebook oldalához már közel 1000 rajongó csatlakozott 2011 márciusa óta, reméljük, a rajongói tábor tovább növekszik a következő időszakban is! A gyoribuszok.hu facebook oldala egyfajta kiegészítést nyújt, tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de akár olyan érdekes hírek és képek is megjelenhetnek, amik a weblapra csak késve, vagy egyáltalán nem kerülnek fel. Az eddigi legnézettebb poszt a facebookon a 2013 május utolsó napján kikerült fotó, melyen az utolsó Budapest-Győr járatot végző autóbusz búcsúképe látható.

Akik már lájkoltak, képeket tölthetnek fel, videókat és információkat oszthatnak meg, kommenteket írhatnak a gyoribuszok.hu üzenőfalára.
 

A gyoribuszok.hu látogatói az elmúlt évben is olvashattak, képeket és videókat láthattak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, autóbusztesztekről, a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, balesetekről, beszerzésekről, selejtezésekről, terelésekről, különjáratokról, autómentes napról, éjszakai buszjáratokról, buszfesztiválról.

 

A növekvő tendenciát folytatva a következő időszakban is még több minőségi képpel, videóval és újdonsággal fog frissülni a Győri Buszok Katalógusa!

 

-