FRISS HÍREK

Másfél évtized: ma 15 éves a Győri Buszok Katalógusa!

megjelent: 2023.03.04.

 

2008. március 4-én, egészen pontosan tizenöt éve ezen a napon indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu-n jelenleg 53 videó és 14 100 fotó található. A gyoribuszok.hu videóit az indulás óta eltelt tizenöt év alatt több mint 510 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók hozzávetőlegesen 845 000 percnyi, azaz 14 083 órányi buszos videót néztek. A honlap tartalma összesen 653 alkalommal került frissítésre az elmúlt tizenöt évben. Mérete 50 gigabájt, amelyből 49 gigabájtot a képgalériák tesznek ki; ezek mintegy 68 000 fájlból vannak összeillesztve. Az összes nyersanyag, azaz a képek és videók együttes mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein és szerverein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már több mint 4 900 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. A már több mint 1 300 posztot számláló facebook oldal tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes infók és fotók is megjelennek ott, amik a weblapra csak késve, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.


A gyoribuszok.hu látogatói immáron tizenöt éve megszakítás nélkül tájékozódhatnak, valamint számos fotót, videót és érdekességet láthatnak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, a Volánbusz Zrt. és jogelődjei Győr-Moson-Sopron megyei tevékenységéről, autóbuszairól, továbbá a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, balesetekről, beszerzésekről, áthelyezésekről, selejtezésekről, különjáratokról, a régió legfontosabb buszos történéseiről.

 

Kattintsatok továbbra is a gyoribuszok.hu-ra, ahol az elkövetkezendőkben is sok-sok fotó, videó, naprakész információ és érdekesség vár titeket a már megszokott minőségben!

 

Amennyiben észrevételed, javaslatod, kérdésed van a honlappal kapcsolatban, esetleg hibát találtál, vagy csak véleményt formálnál, írj bátran levelet az info@gyoribuszok.hu e-mail címre!

 

-