FRISS HÍREK

13 éves a Győri Buszok Katalógusa!

megjelent: 2021.03.04.

 

2008. március 4-én, egészen pontosan tizenhárom éve ezen a napon indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu-n jelenleg 45 videó és 12 100 fotó található. A gyoribuszok.hu videóit az elmúlt tizenhárom év alatt alatt több mint 380 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók hozzávetőlegesen 608 000 percnyi, azaz 10 100 órányi buszos videót néztek. A honlap tartalma összesen 537 alkalommal került frissítésre az elmúlt tizenhárom évben. Mérete harmincöt gigabájt, amelyből több mint harmincnégy gigabájtot a képgalériák tesznek ki; ezek mintegy 60 000 fájlból vannak összeillesztve. Az összes nyersanyag, azaz a képek és videók együttes mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein és szerverein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már több mint 4 200 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. Az immáron mintegy 1 200 posztot számláló facebook oldal tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes hírek és képek is megjelennek ott, amik a honlapra csak később, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.


Ami az elmúlt egy évet illeti, módfelett rendkívüli és több szempontból is nehéz időszakot tudhatunk magunk mögött, mindezek ellenére a gyoribuszok.hu látogatói ezekben az időkben is sokat olvashattak, számos fotót és érdekességet láthattak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, a Volánbusz Zrt. Győr-Moson-Sopron megyei tevékenységéről, autóbuszairól, továbbá a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, balesetekről, beszerzésekről, áthelyezésekről, selejtezésekről, különjáratokról, a régió legfontosabb buszos történéseiről.

 

Kattintsatok továbbra is a gyoribuszok.hu-ra, ahol az elkövetkezendőkben is sok-sok fotó, videó, naprakész információ és érdekesség vár titeket a már megszokott minőségben!

 

-