FRISS HÍREK

12 éves a Győri Buszok Katalógusa!

megjelent: 2020.03.04.

 

2008. március 4-én, egészen pontosan tizenkét éve ezen a napon indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu-n jelenleg 45 videó és 11 200 fotó található. A gyoribuszok.hu videóit az elmúlt tizenkét év alatt alatt több mint 350 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók hozzávetőlegesen 570 000 percnyi, azaz 9 500 órányi buszos videót néztek. Az elmúlt évben is több tucatszor frissült az oldal képekkel, videókkal és friss információkkal egyaránt, indulása óta összesen 491 alkalommal. A honlap mérete harmincegy gigabájt, amelyből több mint harminc gigabájtot a képgalériák foglalnak el; ezek 55 000 fájlból vannak összeillesztve. Az összes nyersanyag, azaz a képek és videók együttes mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein és szerverein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már több mint 4 000 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. Az immáron mintegy 1 100 posztot számláló facebook oldal tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes hírek és képek is megjelennek ott, amik a honlapra csak később, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.

 

A gyoribuszok.hu látogatói az elmúlt évben is olvashattak, képeket és videókat láthattak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, az ÉNYKK Zrt. Győr-Moson-Sopron megyei tevékenységéről, autóbuszairól, továbbá a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, tesztbuszokról, balesetekről, beszerzésekről, áthelyezésekről, selejtezésekről, különjáratokról, éjszakai járatokról, buszfesztiválokról, a régió legfontosabb buszos történéseiről.

 

Kattintsatok továbbra is a gyoribuszok.hu-ra, ahol az elkövetkezendőkben is sok-sok fotó, videó, naprakész információ és érdekesség vár titeket a már megszokott minőségben!

 

-