FRISS HÍREK

11 éves a Győri Buszok Katalógusa!

megjelent: 2019.03.04.

 

2008. március 4-én, egészen pontosan tizenegy éve ezen a napon indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu-n jelenleg 43 videó és 10 500 fotó található. A gyoribuszok.hu videóit az elmúlt tizenegy év alatt alatt több mint 310 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók hozzávetőlegesen 510 000 percnyi, azaz 8 500 órányi buszos videót néztek. Az elmúlt évben is több tucatszor frissült az oldal képekkel, videókkal és friss információkkal egyaránt, indulása óta összesen 428 alkalommal. A honlap mérete huszonhét gigabájt, amelyből több mint huszonöt gigabájtot a képgalériák foglalnak el; ezek 51 000 fájlból vannak összeillesztve. Az összes nyersanyag - képek és videók - mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein és szerverein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már több mint 3 500 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. Az immáron mintegy 1000 bejegyzést/posztot számláló facebook oldal egyfajta kiegészítése a honlapnak, tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes hírek és képek is megjelennek ott, amik a honlapra csak késve, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.

 

A gyoribuszok.hu látogatói az elmúlt évben is olvashattak, képeket és videókat láthattak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, az ÉNYKK Zrt. Győr-Moson-Sopron megyei tevékenységéről, autóbuszairól, továbbá a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, tesztbuszokról, balesetekről, beszerzésekről, áthelyezésekről, selejtezésekről, különjáratokról, éjszakai járatokról, buszfesztiválokról, a régió legfontosabb buszos történéseiről.

 

Kattintsatok továbbra is a gyoribuszok.hu-ra, ahol az elkövetkezendőkben is sok-sok fotó, videó, naprakész információ és érdekesség vár titeket a már megszokott minőségben!

 

-