FRISS HÍREK

Jubileum - 10 éves a Győri Buszok Katalógusa! Nyereményjáték!

megjelent: 2018.03.02.
frissítve: 2018.03.04.

 

2008. március 4-én, egészen pontosan tíz éve ilyenkor indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu-n jelenleg 41 videó és 9 800 fotó található. Az elmúlt tíz év alatt több mint negyedmillió látogatást számlált a weboldal számlálója. A gyoribuszok.hu videóit ez időszak alatt közel 270 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók hozzávetőlegesen 430 000 percnyi buszos videót néztek. Az elmúlt évben is több tucatszor frissült az oldal képekkel, videókkal és friss információkkal egyaránt, indulása óta összesen 371 alkalommal. A honlap mérete huszonegy gigabájt, amelyből több mint húsz gigabájtot a képgalériák foglalnak el; ezek 47 000 fájlból vannak összeillesztve. Az összes nyersanyag - képek és videók - mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein és szerverein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már több mint 3 000 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. Az immáron mintegy 900 bejegyzést/posztot számláló facebook oldal egyfajta kiegészítése a honlapnak, tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes hírek és képek is megjelennek ott, amik a honlapra csak késve, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.

 

A gyoribuszok.hu látogatói az elmúlt évben is olvashattak, képeket és videókat láthattak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, az ÉNYKK Zrt. Győr-Moson-Sopron megyei tevékenységéről, autóbuszairól, továbbá a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, tesztbuszokról, balesetekről, beszerzésekről, selejtezésekről, terelésekről, különjáratokról, éjszakai járatokról, buszfesztiválokról.

 

A növekvő tendenciát folytatva a következő időszakban is sok-sok minőségi képpel, videóval, naprakész és friss információval frissül majd a Győri Buszok Katalógusa! 

 

A Győri Buszok Katalógusa jubileumi születésnapja alkalmából egy egyszerű nyereményjáték keretében egy buszos ajándékcsomagot nyerhettek.

NYEREMÉNYJÁTÉK ITT!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK EREDMÉNYHIRDETÉS

A Győri Buszok Katalógusa 10. születésnapja alkalmából rendezett nyereményjáték nyertese Borbély Tivadar! Gratulálunk!

 

Köszönjük a játékot mindenkinek! Továbbra is látogassátok az immáron 11. működési évébe lépett gyoribuszok.hu-t, ahol a jövőben is sok-sok fotó, videó, naprakész információ és érdekesség vár titeket a megszokott minőségben!

 

-